Setari Cookie-uri

Astrologia misterului: Horoscopul indian

Secretele misticilor hindusi

Pana

Perioada: 3 septembrie – 12 septembrie

Penele au inclinatii artistice insa latura lor mai pragmatica ii va impiedica de cele mai mult ori sa le dezvolte. Cariera care se potriveste cel mai bine celor nascuti in Pana este cu siguranta politica sau diplomatia. Stiu sa negocieze foarte bine si dau dovada de un talent oratoric aparte.

Randunica

Perioada: 13 septembrie – 23 septembrie

Randunica este o zodie extrem de calma si nu are o fire iubitoare de aventura. Isi traieste viata metodic si foarte calculat, in armonie cu cei din jur. Este foarte linistita dar acest lucru nu inseamna ca nu isi va apara parerile cu convigere si cu tarie. Atunci cand stie ca are dreptate, nimic nu va face o Randunica sa dea inapoi.

Balanta

Perioada: 24 septembrie – 3 octombrie

Valoarea suprema pentru Balanta este libertatea. Aceasta nu va accepta sub nicio forma sa fie constrans iar intr-o relatie, are nevoie de foarte multa intelegere. Respecta spatiul personal al partenerului sau dar are nevoie de acelasi lucru, pentru linistea sa sufleteasca.

Citește și:

Uliul

Perioada: 4 octombrie – 13 octombrie

Ulii sunt persoane foarte obiective care au curajul sa isi asume responsabilitatea parerilor pe care le exprima. Sunt foarte realisti si nu isi fac sperante in van atunci cand nu este cazul. Atunci cand renunta la un plan, sunt foarte siguri ca acesta nu mai are nicio sansa de reusita.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc