Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Anul 2014 este un an plin de surprize pentru toate zodiile. Intra si descopera ce ti-au pregatit astrele!

Taur

Anul 2014 este un an in care trebuie sa mucesti mai mult decat ai facut-o pana acum daca vrei sa ajungi la performantele propuse. Este un an al responsabilitatilor asa ca nu vei avea cum sa mai fugi de ele.
In dragoste totul merge conform planului si nu vei avea parte de surprize neplacute.

Daca ai o relatie serioasa apele for fi linistite, iar daca nu ai este foarte posibi sa cunosti pe cineva special. Cel mai mare succes il vor avea cei care nu vor ceva serios, vor sa aiba parte de o perioada in care sa flirteze, sa se distreze si sa cunoasca mai multi oameni.

taur2014

foto fata de femeie stilizata sursa shutterstock

Pentru ca vei munci foarte mult, cariera ta va cunoste un succes enorm si asta datorita faptului ca te bazezi pe intuitie care nu te va insela si vei da dovada de o inteligenta sclipitoare. Spre sfarsitul anului vei culege roadele muncii tale si cu siguranta vei fi multumit, iar asta te va motiva sa faci cat mai multe pe parcurs.

Citește și:

Energia acestui an va fi exploatata pana la cele mai ascunse resurse asa ca vei avea nevoie si de cateva perioade de odihna, altfel se va instala epuizarea fizica ce poate duce la afectiuni mai grave.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc