Setari Cookie-uri

Testul celor 6 copaci de poveste! Afla ce personalitate ai

Acest test simpatic l-am conceput pentru a va aduce un moment de relaxare. Alege copacul care te inspira cel mai tare si apoi afla cum te defineste aceasta alegere! Nu sta prea mult pe ganduri, lasa culorile sa te vrajeasca si frumusetea copacilor 'de poveste' sa te poarte in lumi nebanuite. :)

Foto: Shutterstock.com, copac, inima

1. Esti o persoana generoasa si morala. Incerci mereu sa te auto-depasesti. Esti foarte ambitioasa si ai standarde inalte. La prima vedere oamenii au impresia ca este foarte dificil sa comunice cu tine, dar aceasta este doar o impresie falsa. Esti o persoana care are mari asteptari de la ea insasi, dar in nici un caz nu se poate spune despre tine ca esti o persoana egoista! Muncesti din greu pentru ca vrei sa iti atingi telurile inalte, pentru ca vrei ca lumea din jur sa fie mai buna, mai corecta. Ai o mare capacitate de a iubi. Iubesti atat de intens si dedicat, incat uneori ajungi sa fii ranita…

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc