Setari Cookie-uri

Testul celor 6 copaci de poveste! Afla ce personalitate ai

Acest test simpatic l-am conceput pentru a va aduce un moment de relaxare. Alege copacul care te inspira cel mai tare si apoi afla cum te defineste aceasta alegere! Nu sta prea mult pe ganduri, lasa culorile sa te vrajeasca si frumusetea copacilor 'de poveste' sa te poarte in lumi nebanuite. :)

Foto: Shutterstock.com, copac, apus

3. Esti o persoana inteligenta si precauta, ai o fire meditativa. Gandurile, proiectiile tale sunt cele mai importante. Iti place sa iti analizezi bine trairile, opiniile. Chiar daca esti o persoana introvertita, ori de cate ori te angrenezi intr-o discutie ai argumente potrivite. Esti deschisa sa auzi si opiniile celorlalti si sa inveti de la ei. Petreci multa vreme gandindu-te la valori morale, incerci mereu sa fii corecta si sa faci „ceea ce trebuie”. Stii sa dai sfaturi bune si in acelasi timp sa asculti, de aceea prietenii, nu prea multi dar foarte apropiati, iti cauta sprijinul de fiecare data.

Citeste restul interpretarilor pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc