Setari Cookie-uri

Horoscopul sexual: Mituri demontate despre zodii

Zodiacul virilitatii: Performantele sexuala a barbatului in functie de zodie

Barbatul Rac – Dulce pana la diabet

Nativul in Rac este foarte sensibil si isi ascunde complexele in spatele unei masti agresive si arogante.
Ca sa se elibereze de inhibitii, trebuie sa fie profund indragostit de partenera sa. Iar acest lucru nu necesita prea mult efort. Este suficient ca cealalta persoana sa ii acorde putin atentie si i se vor aprinde calcaiele.

Poate fi un partener foarte obositor si solicitant, fara sa ofere foarte multe in schimb. Romantismul nu ii lipseste insa dragalaseniile sale nu ies din tipare si nu are foarte multa imaginatie.

Barbatul Leu – Veni, vidi, vici, valea!

Leul chiar are cu ce se lauda. Ii place sa faca multe cuceriri si este constient de forta lui de atractie. Atunci cand vrea sa seduca pe cineva, e in stare sa toarne cate-n luna si in stele pentru a-si atinge scopul.

Cateva partide toride de sex sunt suficiente pentru ca Leul sa isi piarda interesul. De aceea, pentru a mentine o relatie stabila cu acest nativ, trebuie sa ii raspunzi pe masura.Tachineaza-l, minte-l frumos si mai ales, renunta la inhibitii in pat.

Citește și:

Barbatul Fecioara – Invatacelul ideal

Desi nu are foarte multa imaginatie, cel mai mare avantaj al barbatului Fecioara este ca invata foarte repede. Ca sa se aprinda, are nevoie de o partenera abila si priceputa. Dar si cand il aprinzi, sa te tii! Are un apetit sexual insatiabil si o rezistenta de invidiat.

Dupa ce scapa de inhibitii, nu se va da in laturi de la nimic si ii place sa experimenteze. Are nevoie de un impuls care sa-l ajute sa treaca peste pragul psihologic al primului contact sexual care de regula, nu este foarte reusit.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc