Setari Cookie-uri

Horoscopul sexual: Mituri demontate despre zodii

Zodiacul virilitatii: Performantele sexuala a barbatului in functie de zodie

Barbatul Capricorn – Aparentele insala!

Despre barbatul Capricorn se spune ca este o persoana distanta si rece. Este de fapt un om foarte calculat care isi planifica foarte bine fiecare miscare.

Indiferenta aparenta este una dintre armele sale preferate. Ii place sa isi tachineze prada si se va napusti asupra ei cand se asteapta mai putin.

In pat, sunt dominatori si le place sa dea ordine. Sunt rare momentele in care barbatul Capricorn musteste de romantism. De regula, este fie foarte mecanic, fie foarte pasional.

Barbatul Varsator – Jucator cu mize mari

Varsatorul are cu siguranta incredere in el. Are un libidou domolit insa atunci cand face sex, pune foarte multa pasiune. Este avangardist din fire si nu ii este teama sa experimenteze. Are multa imaginatie insa nu este foarte rabdator.

Partenera ideala trebuie sa tine pasul cu el si sa fie foarte lipsita de inhibitii. De aceea, poate aduce cateva jucarii in pat pentru placerea ambilor parteneri.

Citește și:

Schimba cu usurinta oamenii din viata lui insa atunci cand pune capat unei legaturi, are grija sa menajeze sentimentele celuilalt.

Barbatul Pesti - Fat- Frumos cel prea romantic

Acest domn este intruchiparea cavalerului pe cal alb. Dar din pacate este singurul lucru pe care il calareste. Este romantic, ce-i drept, dar asta nu il face neaparat pasional. Sexul nu exista in vocabularul sau, cu atat mai putin neaosa varianta vulgara. El face dragoste, nu altceva.

Desi depune ceva efort pentru a-si satisface partenera, trebuie sa invete ca petalele de trandafiri si muzica in surdina nu sunt intotdeauna cel mai bun preludiu.

Tandru si delicat se poate transforma in banal, anost, plictisitor. De aceea, are nevoie de o partenera priceputa care sa il invete cateva trucuri, insa cu diplomatie, ca sa nu-l sperie si sa fuga.

foto prima pagina shuteterstock cuplu elegant

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc