Setari Cookie-uri

Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Previziuni astrale pentru toate zodiile

Cal

Anul nasterii: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Asa cum va spuneam, horoscopul chinezesc in 2014 este patronat de nobilul Cal de Lemn. Pentru nativii sai, urmeaza un an mai mult decat benefic. Planurile lor mai vechi se vor concretiza in prima parte a lui 2014, in special cele cu privire la locuinta.

Pe plan profesional nu vor intampina probleme iesite din comun iar dinamismul lor ii va scoate cu siguranta in evidenta. Exista posibilitatea unor colaborari de afaceri noi sau asocieri cu prietenii pentru activitati care vor aduce un venit suplimentar deloc de ignorat.

Viata lor sentimentala va fi cu siguranta tumultoasa. Caii sunt fiinte independente, prin urmare este foarte putin probabil ca cei singuri sa isi gaseasca un partener stabil. Cat despre relatiile deja existente, acestea vor rezista atat timp cat impetuosii Cai pot rezista ispitelor.

Citește și:

Oaia

Anul nasterii: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Cei nascuti sub semnul acestui animal pasnic sunt firi blande, cu mari inclinatii artistice sau catre filosofie. Sunt adeptii unui trai linistit si nu le place agitatia.

Din pacate, 2014 nu este cea mai domoala perioada pentru ei. Fie ca le place sau nu, ii asteapta schimbari majore in cele mai importante aspecte ale vietii. Este foarte important sa invete sa se adapteze din mers si sa speculeze toate oportunitatile ivite.

Desi inceputul anului poate fi usor neplacut pentru ei, primavara vine cu forte proaspete si capata din ce in ce mai mult curaj si incredere in fortele lor. Se vor face remarcati pe plan social datorita unui proiect indraznet. Mai mult de atat, din martie au sanse mari sa isi gaseasca jumatatea.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc