Setari Cookie-uri

Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Previziuni astrale pentru toate zodiile

Caine

Anul nasterii: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Cei nascuti sub semnul Cainelui vor avea un an deosebit de bun in special pe plan financiar. Au mult noroc insa muncesc pe masura. Stiu ca nu este cazul sa se bazeze doar pe speculatii ci pe fortele lor. Au o fire foarte materialista insa nu sunt lipsiti de etica. De aceea, se vor bucura doar de rezultatele eforturilor lor. Desi vor fi ispititi, nu isi vor insusi niciodata munca altcuiva.

Viata de familie este foarte importanta pentru Caini si stiu sa fie foarte loiali. De aceea, in anul 2014 multi dintre cei care au o relatie stabila se vor casatori.

Cei singuri vor avea un inceput de an foarte bun si pot cunoaste o persoana de care se vor indragosti. Insa trebuie sa fie atenti si la oamenii apropiati de ei pentru ca o simpla prietenie se poate transforma intr-o poveste frumoasa de dragoste.

Citește și:

Mistret

Anul nasterii: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Cei nascuti sub protectia acestui animal salbatic sunt oameni cu o integritate morala de neclintit si vor trai corect si demn, fara sa faca rau nimanui. 2014 va fi o perioada relativ instabila pentru ei si trebuie sa faca fata unor schimbari majore pe plan personal.

In linii mari, aceste schimbari ii vizeaza in primul rand pe cei care vor termina 2013 fara o relatie stabila. Ei au sansa sa isi gaseasca marea dragoste in anul care urmeaza si se pot casatori foarte repede.

Viata profesionala se va desfasura fara probleme deosebite si are un parcurs linear. Desi acest lucru inseamna mai putine batai de cap pentru Mistret, nici nu vor avea foarte multe surse suplimentare de venit.

foto prima pagina shutterstock femeie cu cal negru

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc