Setari Cookie-uri

Horoscopul si influenta karmica: Tu ce datorii ai de achitat?

Afla ce ai fost intr-o viata anterioara

Balanta

Pentru Balante, eticheta si bunele maniere sunt o cai sigure ca sa le castigi simpatia. Au personalitati foarte placute, sunt sociabili, deschisi si comunicativi. In alte vieti insa nu au fost deloc asa.

Cei nascuti acum in aceasta zodie au avut caractere dificile, incapatanate, poate chiar tiranice. Au fost mai mult decat orgoliosi, egoisti peste masura si foarte cruzi. Cel mai probabil au fost cuceritori sau de-a dreptul cotropitori.

Din aceasta cauza au datorii karmice destul de grele. Din fericire, sunt dotati cu toate calitatile pentru a-si gasi echilibrul si pentru a trai in asa maniera incat sa nu faca rau nimanui.

Scorpion

Nativi in aceasta zodie sunt mereu inconjurati de o aura de mister. Doar cei mai apropiati dintre oameni reusesc sa ii cunoasca foarte bine si sunt dificil de descifrat. Tocmai in acest mister sta si puterea lor de atractie. Au vieti foarte active din punct de vedere social si cuceresc fara probleme.

Citește și:

In alta existenta, cei nascuti acum in Scorpion nu stiau ce inseamna cuvantul secret. Fie au fost barfitorii satului, fie jurnalisti daca au trait in timpuri moderne. La fel de bine, in alte vieti, Scorpionii au fost spioni de succes, poate chiar agenti dubli.

Sagetator

In aceasta viata, cei care s-au nascut sub semnul Arcasului sunt inclinati catre meditatie si filozofie. Au o inteligenta mult peste medie si le place sa invete in permanenta. Au o minte foarte bogata si un bagaj intelectual peste masura.

Insa intr-o alta viata, ei au trait doar cu capul in nori. Au fost aventurieri care nu se gandeau prea mult la ziua de maine desi le placeau valorile materiale. Probabil ca nu se dadeau inapoi de la nimic pentru a le obtine. Foarte posibil, in existentele anterioare ei au fost negustori sau poate chiar sarlatani.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc