Setari Cookie-uri

Horoscopul si influenta karmica: Tu ce datorii ai de achitat?

Afla ce ai fost intr-o viata anterioara

Capricorn

Nativii in Capricorn sunt caracterizati de o ambitie nemasurata in special in ceea ce priveste cariera lor. Desi isi doresc sa ajunga foarte sus pe culmile succesului, acestia nu isi vor incalca niciodata principiile sau mandria pentru foloase materiale sau de orice fel.

Cu toate acestea, cad uneori intr-o stare de letargie cand refuza pur si simplu sa mai iasa din casa sau sa aiba alte activitati in afara sferei domestice.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca intr-o alta viata, ei au fost foarte atasati de spatiul casnic si de familie, in general. In aceasta existenta se concentreaza insa prea mult asupra profesiei si se vor achita de datoria karmica atunci cand vor gasi echilibrul dintre cariera si familie.

Varsator

Nativii in aceasta zodie sunt oameni foarte avangardisti si par mereu cu un pas inaintea celorlalti. Mai mult de atat, ei sunt foarte sensibili la nevoile celorlalti oameni.

Citește și:

Una dintre marile lor calitati este ca stiu sa-i mobilizeze pe ceilalti atunci cand vine vorba despre actiuni de caritate. Suferinta celorlati ii sensibilizeaza foarte mult si din randurile lor se ridica acei mari pacifisti ai lumii.

In alte vieti insa ei au fost foarte egoisti si nu conta nimic altceva in afara intereselor materiale. Unii dintre ei tineau totusi la familia lor si la prietenii foarte apropiati insa aceste cazuri sunt relativ rare.

Pesti

Pestii sunt firi deosebit de sensibile care empatizeaza foarte usor. Sunt de asemenea foarte romantici si se vor simti impliniti spiritual doar atunci cand isi vor gasi dragostea. Le place sa viseze cu ochii deschisi si sunt foarte atasati de familie.

In alta existenta ei gaseau placere doar in lucrurile concrete, materiale si erau considerati ca fiind superficiali. Nu aveau nicio inclinatie catre valorile spirituale si treceau prin viata fara sa invete mare lucru.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu rochie abstracta

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc