Setari Cookie-uri

Caposii astrologiei: Top 3 cele mai incapatanate zodii din horoscop

Cine sunt detinatorii titlului de 'caposenie' suprema? Desi se stie ca semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) sunt cele in a caror personalitate regasim cel mai bine reprezentata trasatura incapatanarii, haideti sa aducem in lumina reflectoarelor doar pe 3 dintre cele mai cele.

Sursa: Garbo.ro

Foto prima pagina: zodiac, Shutterstock

Desi se stie ca semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) sunt cele in a caror personalitate regasim cel mai bine reprezentata trasatura incapatanarii, haideti sa aducem in lumina reflectoarelor doar pe 3 dintre cele mai cele. Prin urmare, iata un top 3 al celor mai indaratnice zodii ale astrologiei:

Taur

In personalitatea complexa a Taurului se pot intrezari mai multe trasaturi de caracter care vin toate la pachet. Generozitatea, puterea, vointa vin la un loc cu… incapatanarea. Pe buna dreptate, Taurul este considerat a fi una dintre cele mai incapatanate zodii ale horoscopului. Are obiceiul de a starui cu indarjire in ceea ce face si ce spune, chiar daca imprejurarile sau ceilalti ii demonstreaza ca nu este cazul. Ambitios din fire si vrand ca totul sa fie conform propriei perceptii, rareori accepta sa cedeze ideilor sau vointei altora.

Vanitos, pentru Taur a accepta un punct de vedere care il contrazice pe cel propriu inseamna a accepta o infrangere. Taurul sta neclintit in principiile lui de viata, in ceea ce simte, face si spune. Cand se intalneste cu un alt incapatanat pe masura lui, ciocnirile sunt cateodata agresive si violente verbal. A spune ca el, dar a face ca tine, poate fi o solutie de compromis pentru acest semn zodiacal fix.

Foto: Taur via Shutterstock

Varsator

varsator

Foto Varsator via Shutterstock

Va vine sa credeti sau nu, chit ca se vrea a fi unul dintre cele mai deschise si tolerente semne ale horoscopului, Varsatorul este si unul dintre cele mai incapatanate semne. Este poate chiar mai indaratnic decat Taurul insusi… Atasat puternic de ideile sale si de principiile sale de viata, Varsatorul nu poate exista in afara lor. Desi din exterior Varsatorul pare o persoana relaxata, cu care te poti intelegi usor, lucrurile nu stau chiar asa cand ajungi sa il cunosti mai bine.

Nu-l poti scoate din propriul stil de viata, propriul sistem de valori, din viziunea pe care si-a fabricat-o asupra lucrurilor. Apropiatii Varsatorului stiu ca, oricat de nonconformist ar fi, nimic din ceea ce ai face nu il poate face sa-si schimbe mintea. Atunci cand i-a intrat in cap o idee, nimeni si nimic nu i-o mai poate scoate cu exceptia propriei persoane.


Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc