Setari Cookie-uri

Caposii astrologiei: Top 3 cele mai incapatanate zodii din horoscop

Cine sunt detinatorii titlului de 'caposenie' suprema? Desi se stie ca semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) sunt cele in a caror personalitate regasim cel mai bine reprezentata trasatura incapatanarii, haideti sa aducem in lumina reflectoarelor doar pe 3 dintre cele mai cele.

Rezistenta este arma lui secreta de aparare, inflexibilitatea – a doua lui natura. Un Varsator autentic se va opune cu duritate lucrurilor daca acestea ii contrazic crezurile personale. Orice incercare de a-i demonstra in mod logic si rational ca nu are dreptate se poate transforma intr-un esec. Toate eforturile sale se vor canaliza inspre a te convinge de adevarul lui. Daca se soldeaza totusi cu succes, va suferi fiindca i-ai demontat lumea. Intr-un fel, iti va purta ranchiuna…

Scorpion

scorpion Prin natura sa, Scorpionul este hotarat, sigur pe el si pe ideile sale, iar spiritul sau nu accepta ideea de a fi dominat. Scorpionul are mai mult o incapatanare si o fixitate de natura emotionala. Ambitia sa indaratnica intervine in peisaj mai ales atunci cand sunt implicate si emotiile sale. Atunci cand ia o decizie emotionala, nimic nu il mai poate intoarce din drumul sau. Nici sfaturile tale bine intentionate, nici faptul ca nu ii doresti nimic altceva decat binele si fericirea…

In acelasi timp, Scorpionul devine de o incapatanare crasa si atunci cand vine vorba de a ‘juca’ si a face dupa cum i se spune. Chiar daca iti da dreptate, nu suporta ideea de “supunere” si de conformare in fata vointei altora. Va alege intotdeauna maniera proprie de a face lucrurile pe care i le sugerezi doar pentru a nu face in totalitate ca tine. Aceasta zodie are tendinta de a-si urma inima si emotiile, cu riscul de a suferi si de a le produce celorlalti suferinta. Scorpionul este ranchiunos din fire si nu ii uita usor pe cei care l-au ranit. Atunci cand crede ca ceva este bine si este drept, va lupta pana in panzele albe sa-ti demonstreze acest lucru.

Foto Scorpion via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc