Compatibilitatea numelor in astrologia europeana

Compatibilitatea numelor in astrologia europeana

Stiai ca numele iti poate influenta modul in care te intelegi cu partenerul de cuplu? Ei bine aici ai toate detaliile care iit pot arata ce rata de succes are cuplul voistru si daca merita sa mergeti mai departe sau nu.

Nimic nu este intamplator si nimic nu se intampla fara un scop anume. Exact asa se intampla si in cazul cuplurilor atunci cand vorbim de compatibilitate.

Unele persoane pur si simplu nu se inteleg cu altele si nici nu se potrivesc din niciun punct de vedere. Alte persoane sunt precum piesele de puzzle, impreuna formeaza un intreg.
Chiar daca nu acordam aproape deloc importanta acestui aspect, compatibilitatea numelor exista si ne influenteaza intr-o mare masura modul in care ne intelegem cu partenerul de viata.

Daca numele celor doi parteneri se afla intr-o armonie perfecta, pe parcurs acestia vor descoperi cat de multe lucruri au in comun si ca de cele mai multe ori gandesc la fel.

Totusi compatibilitatea numelor provine din grupurile in care se afla zodiile partenerilor si anume: Apa, Foc si Aer.

Fiecare dintre cele trei grupuri au particularitatile lor si de aici porneste compatibilitatea numelor.

Apa

Cei care fac parte din acest grup lucreaza foarte bine pe cont propriu pentru ca muncesc mult si nu se lasa pana nu iti indeplinesc toate sarcinile. De obicei sunt persoane individualiste si nu se lasa impresionati de sensibilitatea celor din jur.

Sunt lideri inascuti si le place sa aiba libertatea de a face propriile alegeri din toate punctele de vedere. Persoanele care se incadreaza in acest grup se potrivesc la fel de bine si cu cei care fac parte din grupul de foc.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri