Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii februarie 2014 pentru toate zodiile

Preziuviunile astrale pentru februarie 2014

Luna februarie este plina de evenimente astrologice interesante. Cel mai mare impact asupra noastra il va avea Venus pentru ca si-a incheiat mersul retrograd. Acest lucru aduce vesti foarte bune in primul rand pe plan amoros.

Pe de cealalta parte, Mercur intra in faza retrograda pe 6 februarie si poate aduce mici probleme de comunicare,in special pentru Fecioara.

Berbec

Nativii in zodia Berbec vor incepe foarte bine luna februarie. Venus, patroana casei dragostei pentru aceasta zodie a avut un traseu retrograd pana pe 31 ianuarie. De pe 1 februarie insa aceasta isi reia mersul direct. Astfel, viata amoroasa a acestor nativi se va imbunatati considerabil.

Mai mult de atat, Berbecii singuri vor avea ocazia sa cunoasca numerosi oameni interesanti si cuceresc foarte usor. Este foarte posibil ca una dintre aceste cuceriri sa se transforme cu timpul in ceva mai mult.

Citește și:

In ceea ce priveste viata profesionala, ultimele doua saptamani din ianuarie au fost incarcate si s-au lovit de numeroase situatii conflictuale. Acestea isi gasesc rezolvarea in februarie si incepe o perioada de evolutie profesionala.

craiasa zapezii

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc