Setari Cookie-uri

Horoscopul mincinosilor: Top 3 zodii care mint si-n somn

Cei mai mincinosi barbati ai zodiacului

O vorba romaneasca spune ca hotul neprins e negustor cinstit. Ce-ai zice daca poti prinde hotul in functie de zodia in care s-a nascut? Dincolo de multiplele calitati ale nativilor de mai jos se afla un mare defect: toti mint de ingheata apele in august.

Iata care sunt fratii buni ai lui Pinocchio din zodiacul european.

Berbec

De cele mai multe ori, Berbecii nu mint cu rautate. O fac natural ca sa isi scape pielea. Au o imaginatie foarte bogata si sunt in stare sa-ti faca povestea dramatica a servetelului folosit pe care tocmai l-ai aruncat la cosul de gunoi. In ciuda aparentei lor de barbati alfa, acesti nativi sunt destul de nesiguri pe ei.

Prin urmare, ca sa-si salveze cocosul din interior, apeleaza fara jena la tertipuri si minciuni. Au dus minciuna la rang de arta si faptul ca stiu sa fie foarte convingatori functioneaza in avantajul lor.
Nu fac exceptie nici in ceea ce priveste relatia amoroasa si sunt nu doar in topul mincinosilor ci si in topul infidelilor.

Citește și:

robert downey jr

foto Guliver/Splash News

Citeste pe Kudika.ro

Top 5 zodii cu cariere de succes

Top 5 cele mai orgolioase zodii

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc