Setari Cookie-uri

Horoscopul datoriilor karmice

Incompatibilitatea in cupluri determinata de karma

Cuplu Gemeni cu Pesti

Nativul in Gemeni este o persoana increzatoare in fortele sale, deschisa si foarte sociabila. Ii place sa fie in centrul atentiei si stie sa isi atraga simpatii. Negociaza foarte bine si reuseste sa ii atraga pe ceilalti de partea sa. Atunci cand acest lucru nu ii reuseste prin mijloace oneste, nu se va da in laturi de la tertipuri si minciuni.

Nu este neaparat cel mai romantic semn al zodiacului dar compenseaza prin jovialitate si spontaneitate. Este aventurier si va dura ceva pana cand isi va face o relatie stabila.

Pentru nativul in Pesti, romantismul si increderea in partener sunt doi factori absolut esentiali pentru o poveste de dragoste. Daca isi iubeste partenerul, este destul de dispus sa faca numeroase compromisuri si sa se complaca in aceasta situatie, chiar daca nu e fericit.

Cel nascut in Gemeni nu va avea prea mari probleme etice daca va fi nevoit sa profite de increderea partenerului in Pesti iar acest lucru va duce cu siguranta la indatorarea karmica.

Citește și:

Cuplu Rac cu Balanta

Familist convins insa destul de egoist, Racul stie sa se faca placut atunci cand isi doreste acest lucru. In acelasi timp, atunci cand lucrurile nu ies asa cum vrea, devine posac, autoritar sau chiar violent. Acest nativ se lasa condus in primul rand de emotii si intuitie, abia apoi de ratiune si trebuie sa invete sa faca si compromisuri, de dragul persoanei iubite.

Pe de cealalta parte, Balanta este o zodie foarte bine ancorata in realitate. Se aseamana intr-o oarecare masura cu Taurul, fiind un semn care pune pret pe familie insa este constient si de greutatea valorilor materiale.

Cea mai mare problema a acestui cuplu nu va fi doar incapatanarea pe care o au din plin ambele semne ci si faptul ca niciunul dintre ei nu isi va asuma niciodata pe deplin consecintele actiunilor sale.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc