Setari Cookie-uri

Horoscopul datoriilor karmice

Incompatibilitatea in cupluri determinata de karma

Cuplu Fecioara cu Varsator

Persoana nascuta in acest semn de pamant insa realista si are intreaga viata foarte bine organizata. Uneori, in special in anii de batranete poate avea fixatii care devin sacaitoare pentru ceilalti. Dar altfel, Fecioara are o fire calda, prietenoasa si lipsita de pretentii.

Cariera este foarte importanta pentru acest nativ insa va reusi sa impace acest aspect cu viata de familie. Desi nu se da in laturi de flirturi, acestea sunt de cele mai multe ori nevinovate pentru ca este o zodie fidela. Nu are foarte multa imaginatie iar lumea sa este construita aproape in totalitate din realitati palpabile.

Varsatorul este semn de apa insa nu de aici pleaca neaparat datoriile karmice pe care partenerii acestui cuplu si le vor face reciproc. Spre deosebire de Balanta, Varsatorul este un visator. Desigur ca te poti baza pe acest nativ atunci cand ai nevoie de ajutorul sau insa de cele mai multe ori, traieste cu un pas inaintea vremurilor sale. Are imaginatie, este foarte creativ si da dovada de multa ambitie, in special pe plan profesional.

Citește și:

Cuplu Scorpion si Sagetator

Nativul in Scorpion s-a nascut in semn de apa. Se adapteaza usor situatiilor noi si stie sa se faca placut atunci cand isi doreste acest lucru. Este o persoana atragatoare si va avea numerosi parteneri de-a lungul vietii.

Este atras in primul rand de caracterul si inteligenta unei persoane desi are uneori obiceiul sa traga concluzii si dupa aparitia fizica. Desi nu va recunoaste acest lucru, prima impresie este foarte importanta pentru acest nativ. Este carismatic, atragator, inteligent si misterios. Poseda toata calitatile necesare pentru a se face placut in lume si pentru a-si atrage parteneri iar uneori face din asta un scop in sine.

Pe de cealalta parte, Sagetatorul este semn de foc. Nu pune neaparat pret pe compania oamenilor dar asta nu inseamna ca nu se poate face placut. Din contra, cand isi doreste acest lucru, iese usor in evidenta. Insa foarte rar ii face placere sa fie in centrul atentiei. Este insa un as al manipularii si prefera sa faca acest lucru din umbra.

Citește și:

Cuplul Scorpion – Sagetator va gasi destul de greu o cale de mijloc si intre ei va fi o permanenta lupta a mintilor si a orgoliilor.

foto prima pagina shutterstock cuplu in negru

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc