Setari Cookie-uri

5 Zodii de femei seducatoare

Ele sunt femeile irezistibile ale zodiacului!

Femeia Leu

Femeia leu isi cunoaste foarte bine atuurile si stie sa se puna in valoare in orice moment. Nu ai sa o gasesti niciodata nepregatita sau fara chef de o partida se amor. Este mereu acolo pentru a-i acorda toata atentia barbatului iubit.

Debordeaza de pasiune, senzualitate si feminitate. Este o femeie foarte afectiva si sufletista care isi va pune inima pe tava pentru cel care are sa ii fie sot.

Femeia Balanta

Balantele se nasc cu un farmec aparte pentru ca sunt cele mai seducatoare femei ale zodiacului fiind ajutate si de planeta guvernanta, Venus. Ele isi cunosc foarte bine atat calitatile cat si defectele ceea ce le ajuta sa isi puna in valoare toate calitatile si sa isi ascunda defectele astfel incat sa nu fie observate.

De fiecare data cand iese din casa femeia balanta este o aparitie. Aranjata din varful crestetului pana la unghia mica de la picior, prezenta balantei este memorabilia.

Citește și:

Femeia Scorpion

Rareori femeia scorpion impresioneaza printr-o frumusete rapitoare. Ea este mai degraba foarte seducatoare prin intermediul privirii seducatoare si a sex-appel-ului impresionant. Nicio alta femeie nu stie sa se faca mai placuta si mai dorita decat femeia scorpion.

Cu toate acestea, de multe ori pasiunea si senzualitatea femeii scorpion sunt inconstiente ea nedorind sa iasa in evidenta prin aceste lucruri ci mai degraba prin inteligenta ei sclipitoare.

foto prima pagina: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc