Setari Cookie-uri

Astrologia LUNARA: Influenta lunii in zodia ta

Te-ai fi asteptat ca luna sa aiba asemenea influente asupra ta? Iata aici ce surprize iti rezerva

Atunci cand vorbim destre astrologie vorbim foarte des despre influenta ascendentului in zodia noastra, despre influenta soarelui si pozitia acestuia, despre influenta celorlalte planete si mai putin despre influenta lunii.

Pozitia lunii in fiecare zodie are avantajele si dezavantajele ei, are anumite caracteristici care ne pot dezvalui lucruri nebanuite despre zodia personala.

foto: femeie fantastica, Shutterstock

Pentru o interpretare corecta si un calcul exact al pozitiei si influentei lunii in propria zodie intrati AICI.
Luna este calea catre emotiile tale, catre sentimente si trairi asa ca in momentul in care stii zodia in care se afla luna poti interpreta cu usurinta influentele ei asupra ta.

De asemenea luna ne poate influenta si comportamentul in unele zile. Spre exemplu, luna plina duce la agitatie si nervozitate iar aceste lucruri pot fi interpretate odata ce se calculeza casa lunii.

Citește și:

Luna in Berbec

Daca in ceea ce te priveste luna se afla in Berbec atunci inseamna ca esti o persoana ce se bazeaza pe inspiratie, intuitie si independenta. In acelasi timp iti place sa te impui in fata celorlalti si ai o atitudine dominatoare si autoritara. Luna in berbec te poate face sa te aprinzi mai repede decat este cazul in anumite situatii, insa reusesti sa te echilibrezi imediat.

Luna in Taur

Emotiile tale sunt controlabile si asta este un lucru bun pentru ca nu risti sa te expui in fata necunoscutilor sau sa ai parte de momente nedorite. Luna in Taur iti dezvolta abilitatile artistice si te poate propulsa in cariera pentru ca te impinge de la spate si iti da un aer intreprinzator foarte bun.

Luna in Gemeni

Gemenii sunt pasionati de conversatie, iar luna in gemeni dezvolta foarte mult aceasta latura si te duce in zona expertilor in comunicare si a relatii publice. In ceea ce priveste emotiile, nu ai nici cea mai mica problema sa ti le controlezi si nu te lasi impresionata foarte usor. Este nevoie de multa munca sau de o sclipire de moment ca cineva sa reuseasca sa iti intre pe sub piele.

Citește și:

Luna in Rac

Aici luna se simte cel mai bine pentru ca este zodia pe care o guverneaza, este ca un camin pentru ea si tocmai din aceasta cauza emotiile sunt traite la intensitate maxima in cazul tau. De asemenea luna in rac predispune la un atasament deosebit fata de camin, de familie si de cei dragi.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc