Setari Cookie-uri

Astrologia LUNARA: Influenta lunii in zodia ta

Te-ai fi asteptat ca luna sa aiba asemenea influente asupra ta? Iata aici ce surprize iti rezerva

Luna in Leu

Situatia de fata te face o persoana foarte responsabila si foarte generoasa. Abilitatile de lider innascut se intrevad inca din primii ani de viata atunci cand nu suporti criticile si nici amenintarile. Esti in elementul tau atunci cand eforturile iti sunt apreciate si meritele recunoscute.

Luna in Fecioara

Aici o sa fie o problema cu emotiile si cu modul in care ti le exprimi, sau mai bine spus cu modul in care vrei sa ti le exprimi pentru ca nu reusesti sa gasesti ceva care sa te avantajeze sau care sa te ajute sa arati ceea ce simti. Pe de alta parte iti dezvolta intuitia si capacitatea de munca.

Luna in Balanta

Daca luna este in balanta atunci esti o persoana foarte amabila si foarte intelegatoare mereu dispusa sa ii ajute pe cei din jur. Iti displace dezordinea si nu te simti in largul tau atunci cand nu ai situatia sub control. Reusesti sa creezi o armonie in jurul tau si ai vrea sa pastrezi aceasta stare pentru totdeauna.

Citește și:

Luna in Scorpion

La prima vedere pari o persoana inabordabila pe care pare sa nu o atinga si sa nu o impresioneze nimic insa in adancul sufletului esti o fire intuitiva cu un psihic de fier. Traiesti totul la intensitate maxima, iar sentimentele si emotiile tale depasesc limitele imaginatiei multora dintre nativii zodiacului.

Luna in Sagetator

Luna in sagetator te agita si iti distrage atentia de la ceea ce faci nereusind de cele mai multe ori sa duci lucrurile pana la capat. Esti un spirit liber si nu iti plac limitele vietii personale si nici ale celei profesionale. Firea ta prietenoasa si deschisa te duce in aria de naivitate in cea ce ii priveste pe cei din jur.

Luna in Capricorn

Luna in Capricorn te face sa fii o persoana mai rece cu cei din jur si sa nu reusesti sa iti exteriorizezi emotiile asa cum ar fi de preferat. In aceeasi masura iti intensifica ambitia si egoismul. De asemenea, aceasta pozitionare a lunii iti poate intensifica starile de tristete si dezechilibru interior.

Citește și:

Luna in Varsator

Luna este generoasa cu tine si te inzesteaza cu o putere incredibila de a iubi. Iubesti neconditionat si nimic nu te poate impiedica sa faci asta mai ales atunci cand gasesti persoanele ce merita un astfel de tratament din partea ta. Generozitatea ta nu cunoaste limite si esti in stare sa dai tot ce ai mai bun pentru cei din jur.

Luna in Pesti

Aceasta pozitionare a lunii in zodia ta este posibil sa iti dea multiple stari de neliniste si in acelasi timp de pasivitate. Este posibil ca multe lucruri din jur sa nu te afecteze si sa treci peste ele ca si cum nu s-ar fi intamplat niciodata. Imaginatia ta nu cunoaste limite pentru ca esti tot timpul cu capul in nori. Sensibilitatea ta este dusa la extreme si de multe ori ai de pierdut din cauza asta.

foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc