Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii
Kudika
16 Septembrie 2013

Caracterul uman poate fi influentat de pozitia astrelor la momentul nasterii. Anumite trasaturi sunt predestinate pentru fiecare zodie si iti vor guverna destinul pana la sfarsitul vietii.

Capricorn - Defect: raceala sufleteasca

Capricorn - Defect: raceala sufleteasca

Celebritati: Isaac Asimov, Rasputin

Capricornii sunt recunoscuti pentru doua lucruri: au puterea sa munceasca mult peste limitele altora si se adapteaza foarte usor. Insa pun uneori munca inaintea vietii personale si se afunda cu totul in cariera lor.

Daca dobandesc sume importante de bani, ii cheltuiesc pe nimicuri si nu stiu sa-i investeasca. Le plac foarte mult valorile materiale si se vor zbate pentru a duce o viata de huzur.

Nu isi asuma niciodata riscuri prea mari si de aceea nu vor ajunge atat de departe in viata pe cat ar putea. Marele lor defect este insa faptul ca se izoleaza foarte mult de oameni.

Isi exprima foarte greu sentimentele si nu se indragostesc niciodata la prima vedere. Atunci cand au probleme, se incapataneaza sa le rezolve singuri pe toate si nu vor sa impartaseasca situatiile dificile cu nimeni.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri