Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Caracterul uman poate fi influentat de pozitia astrelor la momentul nasterii. Anumite trasaturi sunt predestinate pentru fiecare zodie si iti vor guverna destinul pana la sfarsitul vietii.

Varsator - Defect: idealism exagerat

Varsator - Defect: idealism exagerat

Celebritati: Jules Verne, Bob Marley

Cei nascuti in aceasta zodie sunt oameni foarte bogati sufleteste. Se implica in tot ceea ce fac si le place sa isi asume responasbilitati. Insa viseaza cu ochii deschisi la lucruri foarte greu de realizat, daca nu cumva imposibile.

Sunt vizionari dar de multe ori le lipseste simtul practic si pot fi ei insisi piedici in calea evolutiei profesionale. Au foarte putina rabdare si sunt foarte agitati. Suporta foarte greu autoritatea, asta in cazul in care sa presupunem ca o tolereaza vreun pic.

Daca vor ajunge pe pozitii de conducere, vor fi prezente placute, ce-i drept, dar extraordinar de exigenti. Uneori, ideile lor originale se transforma in planuri nastrusnice, greu de aplicat.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc