Setari Cookie-uri

Horoscop: Afla care este floarea zodiei tale si ce impact are asupra caracterului tau

Care este floarea ta preferata?

Est sezonul in care florile reusesc sa faca adevarate covoare colorate pana cand caldura o sa le topeasca. Cateva dintre ele corespund zodiilor noastre si ne dezvaluie cateva lucruri interesante. Hai sa vedem despre ce e vorba.

foto: floare deosebita, Shutterstock

Caprifoi: 21 martie - 19 aprilie

Ai o personalitate puternica si esti o fire determinata sa faca intotdeauna ceea ce isi propune. Cu o carisma deosebita reusesti sa atragi multe persoane in jurul tau asa cum in jurul acestei flori roiesc adesea albinele.

Mac: 20 aprilie - 19 mai

Macul inspira delicatete si fragilitate, inocenta si sinceritate. Aceste patru caracteristici sunt emblematice pentru personalitatea ta. Te bucuri atunci cand ii faci pe cei din jur sa se simta bine.

Levantica: 20 mai - 20 iunie

Aroma acestei flori incredibile se raspandeste pe o distanta foarte mare reusind sa bucure si sa linisteasca cu mireasma ei. La fel si personalitatea ta, se raspandeste si atrage cat mai multe admiratii.

Citește și:

Ciulin: 21 iunie - 22 iulie

Ai o personalitate intuitiva si o perceptie deosebita. Asemenea acestei flori, esti o persoana foarte sensibila la ceea ce te inconjoara, la oamenii din jurul tau si la situatiile de zi cu zi.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc