Est sezonul in care florile reusesc sa faca adevarate covoare colorate pana cand caldura o sa le topeasca. Cateva dintre ele corespund zodiilor noastre si ne dezvaluie cateva lucruri interesante. Hai sa vedem despre ce e vorba.

Horoscopul lunii MAI pentru fiecare zodie: schimbari neasteptate si radicale

foto: floare deosebita, Shutterstock

Caprifoi: 21 martie - 19 aprilie

Ai o personalitate puternica si esti o fire determinata sa faca intotdeauna ceea ce isi propune. Cu o carisma deosebita reusesti sa atragi multe persoane in jurul tau asa cum in jurul acestei flori roiesc adesea albinele.

Mac: 20 aprilie - 19 mai

Macul inspira delicatete si fragilitate, inocenta si sinceritate. Aceste patru caracteristici sunt emblematice pentru personalitatea ta. Te bucuri atunci cand ii faci pe cei din jur sa se simta bine.

Levantica: 20 mai - 20 iunie

Aroma acestei flori incredibile se raspandeste pe o distanta foarte mare reusind sa bucure si sa linisteasca cu mireasma ei. La fel si personalitatea ta, se raspandeste si atrage cat mai multe admiratii.

Ciulin: 21 iunie - 22 iulie

Ai o personalitate intuitiva si o perceptie deosebita. Asemenea acestei flori, esti o persoana foarte sensibila la ceea ce te inconjoara, la oamenii din jurul tau si la situatiile de zi cu zi.

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: