Setari Cookie-uri

Horoscop: Afla care este floarea zodiei tale si ce impact are asupra caracterului tau

Care este floarea ta preferata?

Floarea-Soarelui: 23 iulie - 21 august

Asemeni acestei flori ai o personalitate frumoasa si foarte bogata. Cei din jur te admira pentru foarte multe lucruri si roiesc in jurul tau. Poti avea o cariera de succes in lumea mondena asa ca nu ar trebui sa te feresti de lumina reflectoarelor.

Rochita randunicii: 22 august - 22 septembrie

Aceasta floare este intruchiparea conceptului de organizare si al celui de echilibru. Modul in care sunt distribuite florile si frunzele se afla intr-un echilibru perfect ceea ce se poate spune si despre tine.

Trandafir: 23 septembrie - 22 octombrie

Trandafirul este simbolul frumusetii, al adevarului si al echilibrului. Reusesti cu succes sa atingi toate aceste trei laturi. Iti place foarte mult sa petreci timpul in compania prietenilor apropiati si a familiei.

Crizantema: 23 octombrie - 21 noiembrie

Citește și:

Petalele acestei flori par interminabile si la fel se poate spune si despre calitatile ce iti definesc temperamental. Ai un mister aparte si nu iti lasi personalitatea descoperita decat pe parcurs.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc