Setari Cookie-uri

Horoscopul intunecat, secretul magiei negre

Misterul zodiacului pierdut

Sabie

Zodie europeana – Leu

Uneori, semnul acestor nativi este numit pur si simplu Arma. Chiar daca poate simboliza arta sau puterea creatiei, Sabia este facuta cu un singur scop primar: acela de a distruge.

Aceasta insusire se regaseste perfect in caracterele Leilor. Sunt persoane carismatice si stiu sa se faca placuti de catre cei din jur atunci cand isi doresc acest lucru. Sunt politicosi, primitori si gazde excelente insa doar cu cei care le canta in struna.

Pe de cealalta parte, nu este deloc indicat sa stai in calea unul Leu. Acesta nu se va da inapoi de la nimic pentru a-si atinge scopurile si daca simte ca el sau cei dragi lui sunt amenintati, se poate transforma intr-o fiara.

Razboinica

Zodie europeana – Fecioara

Traducerea corecta ar fi Doamna sau Stapana Razboiului. Numele i se trage de la zeita Lahamu, fiica lui Tiamat si a lui Abzu, iar uneori este reprezentata de un sarpe. De asemenea, ea mai apare si sub forma unei femei frumoase care poarta o esarfa de culoarea sangelui.

Citește și:

Nativii acestui semn sunt paradoxuri pe doua picioare. Pe de-oparte, sunt oameni calmi si iubitori de pace, inzestrati cu un ochi pentru frumos si un spirit ascutit de observatie. Au vieti foarte bine organizate si stiu exact ce isi doresc sa obtina si mai ales cum.

Au, insa, o latura a personalitatii care ii face parsivi si uneori ipocriti. Aceasta iese la suprafata doar atunci cand simt ca nu sunt respectati sau ca munca depusa a fost in van. In aceste momente, nu au niciun fel de retinere in a exploata slabiciunile celorlati.

Pelerinul

Zodie europeana – Balanta

Asa cum le arata si semnul zodiacal, acesti nativi sunt mereu in cautare. Isi cauta marea dragoste, oportunitatea vietii sau momentul de evadare. De aceea, au un univers interior foarte bogat, in ciuda aparentei de multe ori calme.

Sunt esteti desavarsiti si tocmai de aceea au o senbilitatea aparte nu doar pentru lucrurile frumoase ci si pentru oamenii frumosi. De asemenea, au maniere desavarasite si stiu sa se faca placuti. In situatiile sociale se descurca de minune si isi fac prieteni noi in permanenta, fara sa ii uite pe cei vechi.

Citește și:

Furtuna

Zodie europeana – Scorpion

Nativii in Scorpioni sunt asa cum le arata semnul din zodiacul intunecat. Sunt tempestuosi, puternici si nu ii poti stapani. Chiar daca nu se refugiaza de oameni, cei din jur ii pot intelege foarte greu. Pot trai ani in sir langa o persoana fara ca aceasta sa ii cunoasca vreodata cu adevarat daca Scorpionii nu vor acest lucru.

Oamenii sunt atrasi de ei asa um sunt atrasi de frumusetea unei furtuni si uita deseori cat pot fi de periculosi. Nu fac rau voit sau din malitiozitate insa ceva din personalitatea lor ii impinge sa nu stea niciodata prea mult intr-un loc.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc