Setari Cookie-uri

Horoscopul intunecat, secretul magiei negre

Misterul zodiacului pierdut

Sacal

Zodie europeana – Sagetator

Acesta este unul dintre cele mai interesante semne din horoscopul intunecat iar originea sale sunt pierdute in negura veacurilor. Chiar si asa, s-au pastrat caracteristicile acestor nativi.

Ei sunt persoane retrase, fara sa fie ursuze. Au tot timpul un aer ca si cum ar fi desprinsi din alta lume iar privirile lor spun, de regula, ca vad si inteleg mai multe decat alti oameni.

Sunt meditativi si pacifisti insa acest lucru nu inseamna ca vor intoarce si celalalt obraz atunci cand cineva i-a nedreptatit. Cred in puterea cuvantului insa daca acesta nu va indrepta greseala, vor trece cu siguranta la actiune.

Leviathan

Zodie europeana – Capricorn

Fiinta marina apare nu doar la vechii sumerieni ci este descrisa si in Biblie, in Vechiul Testament. Numele sau se traduce prin „puterea celor 7 capete”. Intr-adevar, nativii in Capricorn au o putere interioara deosebita. Aceasta este alimentata insa de ambitie si de mandrie.

Citește și:

Locul 2 nu ii multumeste si se asteapta ca oamenii sa ii ridice in slavi pentru reusitele lor. Nu accepta,insa, laude nemeritate si nici nu isi vor insusi niciodata munca altcuiva. Acest lucru nu se intampla pentru ca sunt persoane deosebit de etice ci pentru ca sunt convinsi ca ei pot mai bine si mai mult.

Vantoasa

Zodie europeana – Varsator

Vartejurile de aer erau considerate de sumerieni o expresie a furiei zeilor si erau privite din doua perspective. Cea dintai arata o pedeapsa asupra muritorilor care nu voiau sa se supuna legilor divine. Pe de cealalta parte, acestea erau considerate metode de purificare a pamantului si semne ale unor noi inceputuri.

Varsatorii, in general, pot fi considerate forte ale naturii de neoprit atunci cand isi propun ceva. Isi aleg cu grija oamenii din jurul lor si cauta mereu sa se perfectioneze. Nu isi ies foarte des din fire insa atunci cand o fac, trebuie sa te dai din calea lor pentru ca nu mai tin cont de nimic.

Citește și:

Valtoare

Zodie europeana - Pesti

Cei nascuti in aceasta zodie au tendinta sa fie foarte protectori cu cei pe care ii iubesc insa pot fi foarte autoritari. Cand lucrurile scapa de sub control, pot fi foarte posesivi dar nu fac acest lucru voluntar. De regula, ce-i al lor este al lor si nu impart cu nimeni.

Dar altfel, sunt persoana tandre si foarte romantice. Ei sunt printre putinele semne care, indiferent de greutatile vietii, nu isi pierd speranta ca va fi mai bine si cred cu toata puterea in dragoste.

foto prima pagina shutterstock femeie cu rochie fantezista

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc