Setari Cookie-uri

Astro-moda: Cele mai cool outfit-uri pentru vara 2014, in functie de zodia ta

Care sunt piesele vestimentare cele mai potrivite personalitatii tale? Le stii prea bine si, totusi, alegerea imbracamintii iti poate lua dimineata cateva minute bune, nu este asa?

Gemeni

Esti o fire foarte curioasa si iti place sa inveti intotdeauna lucruri noi. Iti plac tinutele tineresti si vesele si esti in cautarea unor piese vestimentare care sa te scoata din multime, insa care sa fie simple si clasice. Nu tii neaparat la brandul sau pretul piesei, ci preferi, mai degraba, ca ele sa fie confortabile.

Cel mai mult iti place sa asortezi accesoriile cu hainele. De la bratari, inele si coliere, pana la posete, care reprezinta slabiciunea ta. Iti place sa le colectionezi in cat mai multe culori vibrante si funky.

Produsul tau pentru vara lui 2014: Daca nu ai avut pana acum asa ceva in garderoba, iti recomandam acest plic fuchsia. Funky, simplu si atragator.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc