Setari Cookie-uri

Astro-moda: Cele mai cool outfit-uri pentru vara 2014, in functie de zodia ta

Care sunt piesele vestimentare cele mai potrivite personalitatii tale? Le stii prea bine si, totusi, alegerea imbracamintii iti poate lua dimineata cateva minute bune, nu este asa?

Rac

Stilul tau este mai degraba unul clasic, casual. Iti plac tinutele in nuante moi, in special in culori pastelate sau foarte deschise. De asemenea, iti place sa pastrezi piesele vestimentare care au pentru tine o valoare sentimentala, chiar daca nu le mai porti.

Stilul tau este in continua schimbare, in functie de stare ta de spirit, insa in general, orice ai purta trebuie sa fie confortabil, sa nu te stranga. Te atrag hainele si accesoriile vintage, iar combinatia alb-negru este una pe care o indragesti mult.

Produsul tau pentru vara lui 2014: Pentru tine vara aceasta merg rochitele simple, care inspira puritate. De aceea iti recomandam aceasta rochita lejera alba, care poate fi combinata cu diferite tipuri de accesorii si pantofi.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc