Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 5 zodii de barbati romantici

Romantic sau nu? Cum iti place sa fie partenerul tau? Ce dovada de dragoste te lasa fara cuvinte? Noi iti dezvaluim secretul si iti spunem unde sa cauti daca vrei sa ai parte de o relatie romantica presarata cu momente dulci.

Rac

Barbatul rac este un traditionalist si un familist convins. In primul rand trebuie sa aiba incredere in partenera sa pentru a putea sa isi exteriorizeze pasiunea, senzualitatea, sentimentele si trairile. Acest barbat are nevoie de atentie, afectiune si stabilitate, iar in schimb te va rasplati pe masura si iti va da tot ceea ce are el mai bun.

Racul este un barbat pe care orice femeie si-l doreste din momentul in care ajunge sa il cunoasca. Sensibilitatea si simtul artistic al acestui barbat sunt absolut incantatoare si va fi tot ceea ce vei avea nevoie pentru o relatie fericita, implinita si de viitor.

Sagetator

Odata ce se indragosteste, barbatul sagetator devine un romantic incurabil ce o va aseza pe ce de langa el pe un piedestal si o va trata ca pe cea mai de pret comoara a lui. Ii place sa surprinda, sa ofere cadouri scumpe si atentii atunci cand te astepti cel mai putin.

Citește și:

Ii place sa te descopere si sa te cunoasca pas cu pas, altfel se va plictisi foarte repede. Va gasi intotdeauna ocazii in care sa iti faca complimente special si sa te faca sa te simti cea mai interesanta femeie din lume.

Varsator

Barbatul varsator este recunoscut pentru sufletul lui mare si afectiunea pe care o emana in jurul sau. Ii este foarte greu sa isi exprime liber sentimentele si adesea cauta contexte in care sa dea de inteles ceea ce simte pentru persoana iubita. Nu este un barbat direct si se fereste de declaratiile neprevazute, insa te va surprinde placut de fiecare data cand are ocazia.

Iubeste idea de casatorie si nu se fereste de ea daca are alaturi o femeie inteligenta, independent si destul de frumoasa. Gesturile romantice nu ii lipsesc, insa sunt foarte delicate si nu va spune cuvinte mari prea usor.

foto prima pagina: cuplu indragostit, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc