Setari Cookie-uri

Top 5 barbati intretinuti ai zodiacului

Horoscopul barbatilor care cheltuie dar nu platesc

Anumiti nativi din zodiac par afaceristi innascuti scoliti din frageda pruncie chiar de zeul Mercur. La capatul opus, se afla cei pentru care banii produsi exclusiv de ceilalti iar menirea lor pe pamant este sa ii toace.

Berbec

Barbatul nascut in aceasta zodie este un seducator innascut. Are intotdeauna cuvintele la el si stie ce sa spuna ca sa te faca sa te simti speciala. Isi foloseste, insa, aceasta abilitate pentru a obtine lucruri in viata mai usor decat ar fi corect si nu are nicio mustrare de constiinta.

Chiar daca are foarte multa imaginatie si nenumarate resurse intelectuale, fiind printre cele mai inteligente semne zodiacale, nu ii sta in fire sa le foloseasca pentru a-si gasi un loc de munca. Ce-i drept, are nevoie de un mediu care sa ii ofere multa libertate de exprimare si pentru el, ar fi sinucidere curata sa stea intr-un birou de la 9 la 5 in fata tastaturii.

Citește și:

Prin urmare, el isi foloseste talentele naturale pentru a trai pe spinarea altora,in special a femeilor din viata sa, fara sa dea impresia ca face acest lucru.

foto depositphotos

Taur

Oricat de romantic si tandru ar fi, barbatul nascut in aceasta zodie are un mare defect: nu prea se da in vant dupa munca. Este foarte sociabil si inteligent insa nu isi foloseste aceste atuuri decat atunci cand isi poate inlesni o situatie.

Desi este orgolios, nu are neaparat stofa de conducator iar acest lucru ii poate rani mandria. Atunci cand se intampla asta, poate ajunge usor depresiv si este destul de greu de scos din starea de apatie.

Desi nu traieste toata viata pe banii si munca altora, in momentele sale negre, poate deveni o povara pentru cei dragi si se va incapatana sa se multumeasca cu aceasta stare de fapt.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc