Setari Cookie-uri

Top 5 barbati intretinuti ai zodiacului

Horoscopul barbatilor care cheltuie dar nu platesc

Rac

Nativul in Rac este un familist convins si de regula, este un partener foarte fidel.Problemele materiale nu sunt, insa, pentru el. Toti ceilati trebuie sa se ocupe de acest aspect iar lui i se cuvin toate meritele pentru simplul fapt ca lumineaza existentele celor din jur. Sau cel putin asa ii place sa creda.

Este, prin excelenta, un epicurian si are gusturi costisitoare. Prin urmare, nimic altceva nu il va multumi in afara cadourilor de lux. Oricat de atent ar fi la partenera sa si oricat de tare ar fi indragostit, nu va depune eforturi prea mari pentru a imbunatati cu ceva starea materiala iar aceasta povara va pica de cele mai multe ori, pe umerii jumatatii sale.

Balanta

Cea mai mare diferenta dintre un barbat in Balanta si ceilalti trei nativi de pana acum este ca acesta, intr-adevar, nu este materialist. Banii il intereseaza foarte putin si traieste cu capul in nori.

Citește și:

Planurile sale sunt onorabile si cu siguranta foarte imaginative insa, fiind destul de lipsit de simtul realitatii, acestea vor fi aproape imposibil de pus in practica.

Are intentii onorabile si se achita intotdeauna de promisiuni iar in toate celelalte aspecte ale vietii este un om pe care te poti baza iar acest lucru compenseaza intrucatva lipsa eforturilor financiare.

Sagetator

Barbatul nascut in Sagetator seamana destul de mult cu cel in Balanta, din acest punct de vedere. Daca cel de pe urma este un estet, Sagetatorul este un filosof iar preocuparile materiale sunt departe de interesele lui.

Nu pune pret pe acestea si, prin urmare, nici nu face eforturi prea mari pentru obtinerea lor. Daca s-a nascut cu stea in frunte, poate fi darnic pana ajunge la fundul sacului si oricum, nu i-ar pasa.

Nu este cel mai practic barbat al zodiacului, insa este foarte romantic si nu are obiceiul sa minta. In cele din urma, va capata simtul valorilor materiale cu timpul si mai ales, daca este ghidat de o mana ferma.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc