Setari Cookie-uri

Zodiac mitologic: Horoscopul Ielelor

Ce fiinta mitologica iti vegheaza destinul in functie de ziua nasterii?

Miercuri

Spirit protector: Bugiana

Veseli si optimisti, oamenii nascuti intr-o zi de miercuri sunt protejati de Bugiana. Placuti si la obraz fin, cu infatisare ingrijita, ei cuceresc pe toata lumea. Spun mereu ce cred fara sa fie rautaciosi pentru ca stiu cum sa prezinte adevarul intr-o lumina buna.

Sunt inalti la statura si mladii, cu fete rumene si nasuri drepte. Nu se indragostesc prea usor dar atunci cand o fac, cu siguranta nu va fi ceva trecator. Cei in grija Bugianei sunt statornici si prieteni de nadejde iar supararea lor este furtuna in pahar cu apa.

Joi

Spirit protector: Ogristeana

Joia sa nasc oamenii ambitiosi, muncitori si inteligenti. Ei sunt protejati de Ogristeana care le-a harazit sa fie spornici la bani si buni sfatuitori. Tin mult la familii si sunt fideli in dragoste.

Chiar si asa, pentru ca sunt foarte placuti, vor avea multe legaturi amoroase de-a lungul vietii insa de fiecare data vor fi onesti si prefera sa paraseasca sau sa fie parasiti decat sa accepte infidelitatea.

Citește și:

Oamenii asculta povetele lor pentru ca sunt chibuzitori de fel si analizeaza bine o situatie inainte sa ia o hotarare.

Vineri

Spirit protector: Lacargia

In ultima zi lucratoare a saptamanii, se nasc oamenii cu darul vindecari. Acest talent este mult mai puternic daca au aparut pe lume in primele ore ale diminetii, inainte sa rasara soarele, atunci cand Lacargia cutreiera padurile cu suratele ei.

Sunt milosi de fel insa atunci cand au greutati, au forta sa se intareasca pe ei si sa fie sprijin celor din jur. Au mare dragoste de oameni si sunt gata mereu sa le aline suferintele. Asta nu inseamna ca sunt naivi si nu lasa pe nimeni sa profite de bunatatea lor.

Sambata

Spirit protector: Sandalina

Oamenii protejati de Sandalina vin pe lume sambata. Lor le este dat sa iubeasca mult, repede si de tineri. Au priviri agere si minti ascutite. Sunt iubitori de frumos si foarte sensibili doar ca ascund acest lucru in spatele unei masti de piatra.

Citește și:

Mult timp trebuie sa treaca pentru ca persoanele nascute in aceasta zi sa se simta in largul lor cu oamenii si pentru asta, cei din jur trebuie sa faca eforturi pentru a le castiga increderea.

In orice caz, dupa ce se apropie de cineva, ei sunt foarte loiali. Nu au prea multi prieteni in jur insa legaturile pe care si le fac dureaza toata viata.

Duminica

Spirit protector: Dumernica

Cei nascuti in ultima zi din saptamana sunt obladuiti de Dumernica. Ei sunt veseli din fire, zambitori si plini de optimism. Le plac petrecerile si lucrurile usor de inteles. Nu isi pierd timpul cu filozofii si traiesc fiecare zi de parca ar fi ultima.

Banii nu stau prea mult la ei in buzunare pentru ca ii arunca in stanga si in dreapta pe placerile lor. In anii de maturitate, acest lucru se va schimba si va vor incepe sa fie mai strangatori si mai chibzuiti.
Nu duc lipsa de dragoste sau de prieteni dar trebuie sa invete sa isi aleaga mai atent oamenii din jur.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie bruneta

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc