Setari Cookie-uri

Numerologie: care sunt cei mai buni ani ai vietii tale

Acum este timpul sa faci tot ceea ce ti-ai propus!

Leu: 20 - 45 ani

Leii sunt firi foarte serioase si nu le place sa piarda vremea facand lucruri inutile care nu fac decat sa le iroseasca timpul pretios pe care il au. Inca de la o varsta tanara se gandesc serios la ceea ce vor sa faca si pornesc pe un drum bine organizat.

Perioada lor de glorie este mai lunga decat la celelalte zodii pentru ca sunt firi conducatoare si nu se lasa batuti foarte usor. Intotdeauna vor mai mult si intotdeauna vor lupta mai mult.

Fecioara: 35 - 50 ani

Fecioarele sunt linistite si nu isi fac griji niciodata cu privire la viitor. Merg pe premise ca la un moment dat norocul va poposi si la poarta lor si vor avea timp suficient sa isi croiasca un drum asa cum viseaza adesea. Se urnesc mai greu, dar reusesc sa ii ajunga din urma pe ceilalti.

Au putere de munca si nu se lasa cu una cu doua atunci cand vne vorba de confortul si de bunastarea lor.

Citește și:

Citeste si Numerologie: Cum sa iti prezici provocarile vietii cu ajutorul numerologiei

Balanta: 25 - 40 ani

Balanta este o fire libera si nu ii place deloc sa fie ingradita ori sa i se puna conditii de orice fel. Stiu foarte bine ce vor si isi croiesc cu grijia drumul spre succes. Muncitoare din fire, balantele reusesc intotdeauna sa faca ceea ce si-au propus.

Familiste si afectuoase, balantele viseaza la o familie fericita si la o cariera de succes, lucruri pe care cu siguranta le vor dobandi pana la varsta de 35 de ani.

Scorpion: 30 - 45 ani

Scorpionii sunt pusi pe distractie si se pare ca nimic nu le poate lua gandul de la micile placeri ale vietii. Singurul lucru la care muncesc este bunastarea financiara pentru a avea confortul de care au nevoie. Abia dupa varsta de 30 de ani incep sa se gandeasca serios la un viitor de succes si la intemeierea unei familii.

Citește și:

Reusesc pana la varsta de 45 de ani sa isi implineasca dorintele arzatoare, sa se realizeze pe toate planurile, dar muncesc in continuare pentru mult mai mult.

Citeste si NUMEROLOGIE: Descopera semnificatia numelui tau cu ajutorul NUMEROLOGIEI VEDICE

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc