Setari Cookie-uri

Numerologie: care sunt cei mai buni ani ai vietii tale

Acum este timpul sa faci tot ceea ce ti-ai propus!

Sagetator: 35 - 45 ani

Sagetatorii sunt mai delasatori si nu se gandesc la ziua de maine. Intotdeauna sunt siguri ca ceva bun li se va intampla fara sa se chinuie prea mult si fara sa creada ca trebuie sa muncesaca pentru toate acestea. Partea cea mai surprinzatoare este ca au un noroc iesit din comun, lucru care ii ajuta sa faca ceea ce isi propun.

In jurul varstei de 45 de ani se pot declara multumiti de tot ceea ce au reusi sa faca si considera ca este mai mult decat suficient.

Capricorn: 25 - 35 ani

Capricornii sunt unii dintre cei mai seriosi nativi ai zodiacului reusind inca din anii cei mai fragezi sa isi delimiteze foarte clar prioritatile si sa isi prioritizeze actiunile. Sunt familisti convinsi asa ca se gandesc la asta foarte repede si nici nu stau pe ganduri in momentul in care intalnesc persoana potrivita.

Intre 25 si 35 de ani este perioada cea mai benefica pentru capricorni, perioada in care reusesc sa faca tot ce si-au propus.

Citește și:

Citeste si Astrologie: Horoscopul totemic

Varsator: 30 - 45 ani

Varsatorii sunt persoane istete din fire insa foarte delasatoare, lucru care nu ii ajuta deloc in anii tineretii pentru ca trag din greu sa faca ceva si adesea nu reusesc tocmai ceea ce isi propun. Dupa varsta de 30 de ani se trezesc parca dintr-un vis si isi dau seama ca trebuie sa munceasca din greu pentru a obtine ceva.

Fac acest lucru pana in jurul varstei de 45 de ani cand se plictisesc si se gandesc ca au muncit suficient, iar de acum inainte vor petrece timp alaturi de familie.

Pesti: 25 - 35 ani

Pestii nu au foarte mult timp la dispozitie sa isi realizeze cele mai complicate dorinte si sa isi finalizeze cele mai marete planuri insa de cele mai multe ori reusesc sa se incadreze in timp si asta datorita faptului ca sunt foarte maleabili si se adapteaza cu usurinta in orice situatie.

Citește și:

Pe parcursul a 10 anii, pesti reusesc sa faca tot cee ce si-au propus si sa se declare multumiti de toate realizarile lor.

Citeste si Astrologie: Horoscopul complet pentru 2015

foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc