Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul totemic

Zodiacul totemic apartine indienilor si este cu totul special. Vezi care este corespondentul tau si ce spune despre tine.

Horoscopul totemic este horoscopul indienilor si seamana foarte mult cu horoscopul european pe care il folosim zilnic. Zodiacul totemic este reprezentat de catre pasari si animale carora le corespund diferite perioade ale anului asemeni zodiacului european.

Se spune ca cele 12 pasari si animale pe care le regasim in zodiacul totemic ii aparau pe indieni de spiritele rele.

foto: femeie fantastica, Shutterstock

ULIUL (21 Martie - 19 Aprilie)

Uliul este o fire libera, iar daca vei incerca sa ii ingradesti libertatea isi va lua talpasita fara sa explice de ce o face. Se adapteaza usor schimbarilor si este pasionat de tehnologie. Atunci cand ii spui ca nu ar trebui sa faca ceva, el face fix contrariul pentru a-ti demonstra ca poate.

CASTORUL (20 Aprilie - 20 Mai)

Unul dintre cei mai puternici nativi ai zodiacului, castorul este foarte ambitios din fire. Ii place sa fie conectat cu natura si sa aiba mereu contact cu lumea exterioara. Se preocupa de starea celor din jur si sunt familisti convinsi.

Citește și:

Citeste si:

Previziuni mitologice: Horoscopul zeilor nordici

Horoscopul geto-dac: 7 Zeitati protectoare

CERBUL (21 Mai - 20 Iunie)

Asa cum cerbul se plimba mandru prin padure si isi poarta cu stima coroana, asa este si nativul acestei zodii. Iubeste calatoriile si este pretutindeni inconjurat de prieteni pentru ca este o fire sociabila. Il caracterizeaza sinceritatea si sarmul debordant.

CIOCANITOAREA (21 Iunie - 21 Iulie)

In ciuda zgomotului pe care il face, ciocanitoarea nu vrea sa iasa in evidenta. Ii place sa stea in spatele lucrurilor pe care le face fara sa fie remarcata neaparat. Este o persoana dragastoasa si afectuoasa, rapid indragita de catre cei din jur.

Citeste si:

Horoscop babilonian: Reconecteaza-te cu zeul tau antic

Horoscop nordic: Zeii scandinavi si puterea lor magica asupra destinului

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc