Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul totemic

Zodiacul totemic apartine indienilor si este cu totul special. Vezi care este corespondentul tau si ce spune despre tine.

BUFNITA (23 Noiembrie - 21 Decembrie)

Bufnitele sunt persoane simple care stiu sa aprecieze detaliile minore si lucrurile ce le inconjoara. Firi deosebite, sunt prieteni de nadejde si intotdeauna apara adevarul. Nu isi doresc dovezi marete de iubice ci gesturi mici care fac diferenta.

GASCA (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Citeste si Ezoteric: Profetia initialei tale

La prima vedere gasca este o fire reticenta si destul de introvertita insa foarte curioasa. Vrea sa stie tot ce misca si vrea sa faca cat mai multe. Isi doreste o familie fericita, o cariera de succes si multi copii care sa alerge prin curte. Munceste pana la epuizare si simte deseori nevoia de liniste.

VIDRA (20 Ianuarie - 18 Februrie)

Vidra si-ar da pana si propria viata pentru cei din jurul ei. Ajuta cum poate, pe cine poate si culmea, poate de fiecare data. Niciodata nu refuza sa dea o mana de ajutor, ba chiar pare incantata sa faca asta. Toata lumea o iubeste si o apreciaza pentru spiritul ei civic.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

LUPUL (19 Februarie - 20 Martie)

Este intotdeauna in cautare de tot ceea ce este nou. Adora sa isi faca cunostiinte, sa calatoreasca si sa cunoasca cat mai multe lucruri noi. Are o memorie foarte buna si o minte sclipitoare ceea ce reprezinta abilitati potrivite pentru un om de succes.

Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc