Setari Cookie-uri

Ezoteric: Profetia initialei tale

Astrologia nu poate fi niciodata deslusita in totalitate, iar ezotericul cu atat mai putin. Intotdeauna este ceva nou de aflat, ceva surprinzator care ne pune pe ganduri.

De multe ori am auzit o vorba care incepuse sa ma cam sacaie: "ce ti-e scris in frunte ti-e pus". Alesesem sa nu cred in lucruri de genul asta, sa nu cred intr-un destin scris undeva si sa cred ca destinul mi-l fac eu cu mana mea. Pana la urma suntem rezultatul alegerilor proprii pe care le-am facut mai mult sau mai putin constient.

Pentru ca acest subiect a inceput sa ma intereseze, am tot cautat explicatii pentru diferite lucruri care mi s-au intamplat. Asa am ajuns sa aflu ca vechii greci credeau foarte mult in astre si in puterea acestora de a ne influenta destinele. Mai mult de atat, se pare ca ei credeau foarte tare in onomantie, o arta care se preocupa cu analiza numelor.

foto: carte veche deschisa, Shutterstock

Onomantia are numeroase ramuri, dar cea mai cunoscuta este cea care interpreteaza initiala prenumelui dezvaluind astfel trasaturile de caracter generale.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie

A - Fiind prima litera din alfabet impune putere, ambitie si curaj. Lideri innascuti, cei care au ca initiala litera A se implica in proiecte marete pe care le duc la bun sfarsit intr-o maniera spectaculoasa. Sunt persoane destinate succesului si reusitei. De asemena au o legatura deosebita cu natura si apreciaza foarte mult arta.

B - Persoane discrete si modeste, cei care poarta un nume care incepe cu aceasta litera sunt adeseori retrasi si timizi. Sunt persoane ambitioase si harnice insa nu au stofa de lideri. In relatiile cu persoanele dragi sunt unele dintre cele mai afectuoase si mai loiale persoane.

C - Se definesc foarte bine printr-o abilitate extraordinara de comunicare. Reusec sa stabileasca imediat conexiuni cu cei din jur si asta ii face foarte placuti si apreciati. De asemenea sunt foarte spontani si inteligenti. Le place sa invete mereu lucruri noi si sa exceleze in ceea ce fac.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

D - Cei care poarta aceasta initiala sunt persoane foarte organizate. In orice moment al zilei stiu exact unde sa caute ceea ce au nevoie fara sa stea prea mult pe ganduri. Sunt foarte buni oameni de afaceri pentru ca sunt orientati spre succes si sunt foarte ambitiosi.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc