Setari Cookie-uri

Ezoteric: Profetia initialei tale

Astrologia nu poate fi niciodata deslusita in totalitate, iar ezotericul cu atat mai putin. Intotdeauna este ceva nou de aflat, ceva surprinzator care ne pune pe ganduri.

E - "Cu rusinea mori de foame" asa ca cei care poarta initiala "E" sunt persoane indraznete care stiu exact ce vor si nu se gandesc de doua ori inainte sa spuna ceva. In acelasi timp sunt si foarte inventivi si orientati spre partea creativa a lucrurilor asa ca ar avea o cariera de succes in domeniul artei.

foto: femeie cu rochie rosie, Shutterstock

F - Persoane rationale, cei care au aceasta initiala a prenumelui sunt in aceeasi masura si persoane inteligente. Pentru ca sunt foarte rationali si gandesc lucrurile foarte logic, sunt si foarte buni profesionisti in tot ceea ce fac. Sunt unii dintre cei mai buni prieteni.

G - Sunt caracterizati de increderea in sine si in fortele proprii pentru ca stiu ca numai asa vor reusi sa faca tot ceea ce si-au propus. Sunt incapatanati si merg pana in panzele albe atunci cand convingerile lor sunt ferme si argumentate.

Citește și:

H - Sunt intr-o continua lupta pentru bani si putere. Sunt persoane carora le place sa detina controlul si sa conduca echipe de lucru. Sunt persoane care iubesc sportul, miscarea si natura pentru ca asa isi iau cel mai bine energia care ii caracterizeaza.

Citeste si Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

I - Persoane spirituale si foarte emotive, cei care poarta aceasta initiala sunt de asemenea si romantici incurabili. Se definesc prin arta si tot ce tine de acest domeniu. Iubesc creatiile de orice fel si apreciaza creativitatea.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc