Setari Cookie-uri

Ezoteric: Profetia initialei tale

Astrologia nu poate fi niciodata deslusita in totalitate, iar ezotericul cu atat mai putin. Intotdeauna este ceva nou de aflat, ceva surprinzator care ne pune pe ganduri.

J - Sunt unii dintre cei mai sinceri oameni pe care poti sa ii intalnesti. In acelasi timp sunt si foarte inteligenti si talentati. Ceea ce este mai frumos la acesti oameni este faptul ca isi fructifica talentele intr-o maniera incredibil de frumoasa.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

K - Sunt oameni carora le place sa ii inspire pe cei din jur si sa ii ajute sa isi descopere noi abilitati si sa si le dezvolte. Indreptati spre succes reusesc tot timpul sa il atinga si in acest fel castiga respectul si aprecierea celor din jur.

L - Foarte sociabili din fire, cei care au aceasta initiala sunt foarte comunicativi si curiosi din fire. Tot timpul vor sa afle lucruri noi si sa le impartaseasca cu cei din jur. Sunt firi foarte rationale si nu prea se lasa purtati de emotie.

Citeste si Astrologie: Citatul filozofic al zodiei tale

M - De cele mai multe ori o sa ii vezi cu zambetul pe buze pentru ca sunt firi optimiste. Pot sa iti vorbeasca ore in sir despre familie, camin, sentimente si liniste. Sunt foarte familisti si apreciaza loialitatea oferind afectiune si incredere.

Citește și:

N - Sunt persoane care nu pot sa traiasca singure. Intotdeauna sunt implicati in relatii sociale, amoroase, profesionale, de prietenie. Nu au stare si nu o sa ii gasesti niciodata stand in casa pur si simplu la un film. Au o activitate sociala intensa si asta ii defineste.

O - Persoane responsabile si hotarate in acelasi timp, cei care poarta aceasta initiala sunt caracterizati prin vointa si prin determinare. Persoane inteligente cu o sete de cunoastere inegalabila. Au nevoie de multa dragoste, dar nu le place sa le fie invadat spatiul intim.

Citeste si Astrologie: Bancul zodiei tale

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc