Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul totemic

Zodiacul totemic apartine indienilor si este cu totul special. Vezi care este corespondentul tau si ce spune despre tine.

NISETRUL (22 Iulie - 21 August)

Nisetrul este cunoscut pentru abilitatea lui de a inota impotriva curentului. Cei nascuti sub acesm semn zodiacal sunt persoane puternice care infrunta provocarile vietii fara sa stea pe ganduri. Au incredere in fortele proprii si merg pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce isi doresc.

URSUL ( 22 August - 21 Septembrie)

Ursul este un animal pasnic daca nu ii este invadat spatiul personal si daca nu ii este amenintata familia. Asa sunt si cei nascuti sub acest semn: firi puternice si linistite. Reusesc sa linisteasca apele atunci cand cei din jur nu se mai inteleg.

Citeste si:

Ezoteric: Trezeste-ti spiritul!

Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

CORBUL (22 Septembrie - 22 Octombrie)

Corbul este o fire calculata si echilibrata. Se gandeste de multe ori inanite sa ia o decizie si isi analizeaza foarte bine fiecare pas pe care urmeaza sa il faca. Este caracterizat de o diplomatie iesita din comun si este un prieten de nadejde.

Citește și:

SARPELE (23 Octombrie - 22 Noiembrie)

In ciuda a ceea ce ai putea crede despre serpi, acestia sunt foarte onesti din fire.Sunt foarte prudenti, au incredere in fortele proprii si nu se opresc pana nu reusesc sa ajunga acolo unde isi propun. Nu se abat de la drum si isi planifica totul dupa scheme logice.

Citeste si: Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc