Horoscop babilonian: Reconecteaza-te cu zeul tau antic!

Horoscop babilonian: Reconecteaza-te cu zeul tau antic!

Horoscopul babilonian este primul sistem astrologic din lume

Descoperirile arheologilor au demonstrat ca astrologia babiloniana este primul sistem de acest fel din lume si dateaza din mileniul al doilea, I.Hr.

Horoscopul dezvoltat de babilonieni are la baza Soarele si Luna, precum si influenta planetelor de a caror existenta erau siguri: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn.

Miscarile astrelor erau asociate cu fiecare dintre cei sapte mari zei din panteon care erau de asemenea responsabili cu destinul oamenilor nascuti intr-o anumita zi a saptamanii.

foto shutterstock zeita lunii

Zodia Sin

Astru: Luna


Zi: Luni

Persoanele care s-au nascut intr-o zi de luni au destinul guvernat de zeul Sin, cunoscut si sub numele de Nanna. El este fiul celor doua mari divinitati babiloniene, Enlil si Ninlil.

Sin are o statura impunatoare. Barba lui este facuta din lapis lazuli si calatoreste pe un taur inaripat. Cu timpul, el a devenit figura centrala venerata de babilonieni. Era considerat stapanul intelepciunii si fauritorul lumii terestre.

Cei care s-au nascut sub obladuirea sa sunt oameni misteriosi, inzestrati cu spirit temerar. Viziunile lor sunt uneori atat de futuriste incat se fac intelesi foarte greu. Fazele lunii ii influenteaza puternic iar starea lor de spirit se poate schimba foarte repede. Au o viata interioara bogata si traiesc toate emotiile la intensitate maxima.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri