Setari Cookie-uri

Horoscop babilonian: Reconecteaza-te cu zeul tau antic!

Horoscopul babilonian este primul sistem astrologic din lume

Zodia Nergal

Astru: Marte


Zi: Marti

Zeul este asociat uneori cu Shamash, zeul Soarelui. Insa Nergal este soarele din amiaza, cel care arde si parjoleste. In imnuri si poeme, el este slavit ca zeul razboiului si al distrugerii. Pazeste poarta intre cele doua lumi si guverneaza peste regatul mortilor.

Persoanele nascute in zilele de marti sunt dinamice, mereu in miscare si au multa forta fizica. Aparent, bateriile lor nu se epuizeaza niciodata si sunt mereu gata de munca. Au scopuri inalte in viata si stiu exact cum sa le atinga. Sunt insa oameni care actioneaza sub impulsul momentului si adeseori nu se gandesc la consecinte.

In dragoste, sunt ca focul. Se aprind repede, ard frumos dar in urma lor ramane doar cenusa. Tin foarte mult la orgoliul lor si se vor razbuna crunt daca simt ca li s-a facut o nedreptate.

Zodia Nabu

Planeta: Mercur

Citește și:


Zi: miercuri

Nabu este zeul intelepciunii si al cuvantului scris. Multi supusi iti botezau copiii cu numele sau, in speranta ca vor primi astfel macar oparte din intelepciunea sa.

El avea in grija Tablitele Destinului pe care era inscriptionata soarta fiecarui om. Era uneori venerat uneori ca zeu al fertilitatii si al apelor. Mijlocul sau preferat de transport era un dragon, primit de la tatal sau, Marduk.

Oamenii nascuti in zilele de miercuri sunt binecuvantati cu darul vorbirii elocvente. Isi exprima foarte clar ideile si dau dovada de o judecata dreapta. Au un fler special in afaceri si pot avea mult succes de-a lungul vietii in domenii comerciale. Locvacitatea lor le va fi foarte utila in viata si vor avea multa putere de convingere.

Ei poseda o insusire rara. Manipuleaza oamenii in asa maniera incat le pot planta samanta unei idei in cap iar ceilalti vor actiona potrivit dorintelor acestora, fara sa banuiasca ceva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc