Setari Cookie-uri

Horoscop babilonian: Reconecteaza-te cu zeul tau antic!

Horoscopul babilonian este primul sistem astrologic din lume

Zodia Ninurta

Planeta: Saturn


Zi: Sambata

Ninurta era extrem de apreciat de oameni. El era considerat zeul-fermier, cel care i-a invatat pe muritori sa-si cultive ogoarele. De asemenea, avea puterea sa ii vindece de boli si sa-i scoata de sub puterea demonilor.

Ninurta apare reprezentat cu un arc si sageti pe care le-a folosit atunci cand l-a rapus pe monstrul Imdugud. De asemenea, el are uneori o secera in mana si un buzdugan.

Cei care s-au nascut sub protectia sa sunt oameni pasionali si pun mult suflet in tot ceea ce fac. Vointa lor este de neinfrant si atunci cand isi propun ceva, nimic nu ii va impiedica sa-si atinga scopul.

Cu toate acestea, folosesc doar mijloace oneste si daca nu reusesc de la prima incercare, nu se lasa pagubasi. Stiu sa accepte o infrangere si privesc esecurile ca pe lectii pe care le au de invatat pentru a se perfectiona.

Citește și:

Zodia Shamash


Astru: Soarele


Zi: Duminica


Shamash este zeul suprem al soareului precum si cel al dreptatii in mitologia babilioniana . Se credea despre el ca le vine in ajutor celor care nu se pot apara singuri sau celor care au fost acuzati pe nedrept.

In cele mai multe cazuri, este adorat impreuna cu Sin si Ishtar, care completeaza triada sacra. Shamash insumeaza puterea soarelui, Sin are in stapanire luna iar Ishtar simbolizeaza puterea creatiei.

Oamenii guvernati de Shamash sunt veseli, deschisi si sociabili. Daca reusesti sa le castigi increderea, iti vor ramane loiali pe tot parcursul vietii.

Ei sunt conducatorii ideali. Stiu sa imbine blandetea cu fermitatea, autoritatea cu caldura sufleteasca si sunt dispusi sa ierte atunci cand persoana care le-a gresit isi cere scuze sincere.

Crezul lor in viata este ca oricine merita a doua sansa, dar urmatoarea greseala nu este o eroare ci o intentie rea.

Citește și:


sursa foto prima pagina shutterstock nimfa in padure

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc