Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla numarul destinului tau!

Numarul destinului este numarul care te va urmari toata viata si iti va dicta tot ceea ce are sa se intample.

Numarul 8

Numarul opt este destinul schimbarilor si al luptelor interioare. Cei nascuti cu acest destin se vor lupta toata viata sa ajunga la un echilibru personal pe care il vaneaza inca din primii ani de viata si care este tot mai greu de atins.

De asemenea, sunt persoane muncitoare care isi folosesc toate fortele pentru a-si depasi conditia materiala, spirituala si emotionala.

Numarul 9

Numarul noua este numarul entuziasmului, al energiei si al optimismului. Persoanele nascute cu acest destin sunt cele mai optimiste si mai entuziaste persoane pe care le vei cunoaste vreodata. Reusesc sa le ofere si celor din jurul lor cate putin din aceste calitati exact atunci cand au nevoie mai mult.

Destinul numarului noua isi pune nativii in lumina reflectarelor si ii face sa iubeaaca aceasta postura.

Citeste si Astrologie: Horoscopul complet pentru 2015

Citește și:

Numarul 11

Numarul unsprezece are datoria de a face bine umanitatii si de a duce acest spirit umanitar mai departe. Ei se inhama in proiecte voluntare, umanitare si tot ceea ce tine de imbunatatirea vietii sociale si nu numai.

Acest destin militeaza pentru corectitudine, adevar si dreptate fiind total impotriva directiilor gresinte in care se indreapta societatea de astazi.

Numarul 22

Un numar special, sau un numar maestru cum ne place noua sa spunem atunci cand vorbim despre numerele mai putin obisnuite si semnificatia lor in arta numerologica. Este un numar ce reprezinta destinul care lupta pentru un vis si nu se lasa pana cand nu reuseste sa duca visul la implinire.

foto prima pagina: numere, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc