Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla numarul destinului tau!

Numarul destinului este numarul care te va urmari toata viata si iti va dicta tot ceea ce are sa se intample.

Numarul 4

Numarul patru are o legatura inexplicabila cu pamantul, cu natura si cu tot ceea ce tine de mediul inconjurator. Cu toate ca este atat de legat de natura, destinul numarului patru este acela de a alerga toata viata dupa bani.

Se misca destul de lent in toate aspectele vietii sale si asta din dorinta de stabilitate si teama de esec. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional numarul patru simte nevoia de stabilitate si de siguranta.

Numarul 5

Numarul cinci este numarul destinului liber si al neingradirii. Cei care au acest numar ca reprezentat al destinului sunt persoane ce nu pot sa traiasca fara libertatea de exprimare, de miscare, de traire, de sentimente.

Sunt insetati dupa libertate, dar nu sunt firi singuratice. Adora sa fie inconjurati de prieteni si de oameni noi insa nu depasesc numite limite ce le-ar putea pune in pericol libertatea.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Afla-ti NUMARUL si CALEA vietii

Numarul 6

Numarul sanse este considerat numarul dragostei. Cei patronati de acest numar pot fi considerati mesagerii dragostei. Nu sunt neaparat intotdeauna indragostiti si nici destinul lor nu preasupune o viata plina de iubire, dar stiu sa pretuiasca acest dar mai mult decat oricine altcineva.

Destinul numarului sase este de a salva lumea, sau macar de a incerca sa faca asta prin exprimarea creativa a iubirii.

Numarul 7

Numarul sapte este destinul exploratorului si al fortelor energetice. Cei nascuti cu acest destin sunt pasionati de ceea ce se intampla dincolo de lumea materiala, de ceea ce nu se spune, de ceea ce nu este inca descoperit sau dezbatut.

Puterile intuitive ale celor nascuti cu destinul numarului sapte sunt adesea iesite din comun si total inexplicabile. Viseaza cu ochii deschisi si isi imagineaza adesea ce se ascunde in spatele realitatii vizibile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc