Setari Cookie-uri

Ezoteric: Afla-ti NUMARUL si CALEA vietii

Numerologia iti impartaseste secretele ei!

Stiinta care se ocupa cu analiza numerelor si in mod deosebit cu analiza semnificatiei numerelor este numerologia cum mai mult ca sigur stiati deja. Asa cum spun de fiecare data, aceste stiinte au capacitatea ca prin analiza lor sa ne dezvaluie lucruri interesante despre personalitatea noastra, despre ce se intampla in viata noastra si chiar despre ce se va intampla.

Niciodata o astfel de stiinta nu va furniza o data exacta cand va avea loc un eveniment important, dar ne va da indicii pretioase pe care le vom intelege de cele mai multe ori atunci cand suntem pusi in anumite situatii.

foto: busola, Shutterstock

De data aceasta vreau sa te ajut sa descoperi numarul vietii si odata cu el, calea ce ti-a fost dat sa o urmezi.

Cum se calculeaza numarul vietii?

Sa spunem ca ziua ta de nastere este 20 iunie 1987.
Numarul se caluleaza in felul urmator: ziua + luna + anul
Ziua: 2 (2+0 = 2)
Luna: 6
Anul: 7 (1987 = 1+9+8+7 = 25 = 2+5 = 7)
Numarul vietii: 2+6+7 = 15 = 1+5 = 6

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Trezeste-ti spiritul!

Semnificatiile fiecarui numar:

Numarul 1

Asa cum probabil era de asteptat, numarul unu reprezinta independenta, putere de conducere si spirit de lider. Acestea sunt principalele calitati care vin odata cu acest prim numar al vietii. De asemenea, ambitia este un alt element caracteristic numarului unu.

Numarul 2

Numarul doi semnifica diplomatie si putere de gandire. In acelasi timp, cei care poarta acest numar sunt persoane care stiu sa asculte, persoane echilibrate ce ascund o sensibilitate aparte ce se poate transforma foarte usor in emotie.

Numarul 3

Acest numar ne indica enterteinment, optimism si socializare. Talentele actoricesti, artistice si tot ce se afla in zona de creatie sunt caracteristice acestui numar magic. Ca si aspect negativ amintim pesimismul si comoditatea.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Profetia initialei tale

Numarul 4

4 Este numarul ce semnifica munca si determinare. Concentrarea si focusarea pe lucrurile prioritare sunt iarasi caracteristici ale acestui numar. Planificarea si organizarea sunt punctele cheie pe care acest numar le transmite unei persoane.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc