Setari Cookie-uri

Ezoteric: Afla-ti NUMARUL si CALEA vietii

Numerologia iti impartaseste secretele ei!

Numarul 5

Aventura! Asta ne inspira numarul 5: Aventura si calatorie. Si pana la urma, ce poate fi mai frumos decat experientele unei calatorii in jurul lumii sau a unei aventuri inedite? Curiozitatea acestui numar duce la o gandire progresiva dar si la impulsivitate.

Numarul 6

Se spune ca numarul 6 este cel mai bun numar al vietii si asta pentru ca este un fel de aducator de pace. Reuseste sa calmeze spiritele atunci cand este nevoie, dar adesea poate sa intervina in lucruri ce nu il privesc.

Citeste si Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie

Numarul 7

Numarul 7 ne duce cu gandul la filozofie, la mari ganditori, la savanti. Cei caracterizati de acest numar sunt buni analisti si isi indreapta atentia catre stiintele exacte precum matematica.

Numarul 8

Numarul opt este patronat de bani, iar cei pe care ii reprezinta acest numar sunt persoanele intreprinzatoare care reusesc foarte usor sa obtina un succes material incredibil.

Citește și:

Numarul 9

Persoanele dominate de acest numar au un spirit umanitar foarte bine dezvoltat si ii caracterizeaza compasiunea pentru cei din jur. Sunt in acelasi timp si foarte carismatici si dispusi intotdeauna sa ajute.

Citeste si Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Numere speciale (maestre):

Numarul 11

Acest numar special este o extensie a numarului 2, dar cei care traiesc sub semnul acestu numar risca adesea sa devina persoane foarte sensibile. Au o spiritualitate si un intelect foarte bine dezvoltate ceea ce le ajuta sa vada lumea cu alti ochi si din alta perspectiva.

Numarul 22

Numarul 22 duce semnificatiile numarului 4 la un alt nivel. Cei care au acest numar ca si numar al vietii isi duc pasiunea la rangul de caz umanitar. Vor sa dezvolte afaceri care sa vina in ajutorul omenirii si sa imbunatateasca stilul de viata al oamenilor.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Ce spune ziua nasterii despre tine?

Sursa: Psychicuniverse.com

foto prima pagina: psihologie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc