Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul vrajitoarelor

Influenta magica a Lunii asupra zodiei tale

Luna in Leu – Eu vreau!

Nativii in Leu sunt mai generosi atunci cand Luna le tranziteaza zodia. Ei sunt daruiti cu foarte mult curaj, energie si initiativa iar in aceasta perioada, toate calitatile lor sunt amplificate. In acelasi timp, creste insa si orgoliul lor iar uneori, devin atat de aroganti ca nu le mai ajungi cu prajina la nas. Dar altfel, se fac placuti si cuceresc foarte usor. Pot incepe relatii noi atunci cand astrul noptii se afla in semnul lor dar acest lucru nu inseamna ca vor sti sau vor vrea sa le pastreze.

Daca incep proiecte noi in astfel de perioade, vor constata ca le vor duce la capat mai usor decat in alte ocazii si vor primi recunoasterea meritelor de la persoane aflata in posturi de autoritate.

Luna in Fecioara – Eu pot!

Fecioarele sunt foarte practice si organizate iar atunci cand luna intra in zodia lor, calitatile lor sunt potentate. Lucreaza foarte usor in echipa si, destul de neobisnuit pentru aceasta zodie, nativii in Fecioara sunt dispusi sa isi asume conducerea unui grup de lucru.

Citește și:

Se concentreaza mai mult asupra problemelor de natura practica, fac planuri concrete pentru viitor pe care le pun in aplicare foarte usor. Pot devini usor narcisisti iar daca se intampla ca Mercur sa fie retrograd iar Luna in Fecioara, persoanele nascute in aceasta zodie pot parea reci si nepasatoare.

Luna in Balanta – Eu iubesc!

Asa cum arata verbul care ii caracterizeaza atunci cand Luna intra in semnul lor, nativii in Balanta sunt mult mai inclinati catre romantism decat in alte perioade. In plus, sunt mai deschisi catre oameni, inclusiv catre colegii de munca, si vor colabora mai usor cu acestia.

De asemenea, in aceasta perioada simtul estetic innascut al acestor nativi este amplificat si sunt mai inclinati catre frumos si eleganta, in general. Vor iesi cu gratie din orice conflict si sunt mai priceputi la arta negocierii. De aceea, este o perioada benefica pentru ei nu doar din punct de vedere emotional ci si financiar.

Citește și:

Luna in Scorpion – Am nevoie!

Latura inutecata a Scorpionilor iese la suprafata cand luna se afla in zodia lor. Sunt mai misteriosi, mai inchisi in ei dar in acelasi timp, abilitatile lor psihice sunt mult amplificate. Intuitia acestor nativi functioneaza mult mai bine si pot lua cele mai bune decizii, daca nu se lasa influentati de scepticismul cu care s-au nascut.

Sunt foarte sensibili si au nevoie de afectiune si atentie neconditionate, chiar daca nu vor recunoaste acest lucru in ruptul capului.

Trebuie sa fie foarte atenti la viata amoroasa, mai ales daca se afla la inceput de drum alaturi de parteneri noi pentru ca pot face adevarate obsesii pentru aceste persoane, fara sa isi dea seama.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc