Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul vrajitoarelor

Influenta magica a Lunii asupra zodiei tale

Luna in Sagetator – Eu caut!

In general, nativii in Sagetator sunt curiosi din fire si le place sa isi imbogateasca mintea in permanenta. Atunci cand luna intra in semnul lor, setea de cunoastere devine aproape de neostoit si vor vrea sa invete cat mai multe lucruri.

Este un moment prielnic pentru parteneriate noi sau chiar pentru o relatie noua dar in mod special, aceasta este perioada ideala pentru a-si face planuri de viitor. Se simt mai optimisti, mai increzatori, mai calzi si mai prietenosi iar toate acestea se vor reflecta pozitiv in familie si viata de cuplu.

Luna in Capricorn – Eu folosesc!

Capricornii sunt cunoscuti pentru spiritul lor practic iar in aceasta perioada se va face simtit din plin. Evolutia nu este spectaculoasa si nici nu se anunta schimbari majore in comportamenul lor profesional.
Viata sentimentala este,insa, afectata din plin de Luna in aceasta zodie.

Citește și:

Se detaseaza din punct de vedere emotional dar libidoul va creste. Din aceasta cauza, Capricornii sunt mai predispusi in aceasta perioada la infidelitate sau aventuri amoroase de scurta durata.

Luna in Varsator – Eu stiu!

Partea rationala a acestor nativi este, de regula, foarte bine pronuntata insa atunci cand luna intra in Varsator, ei se bazeaza aproape in totalitate pe aceasta. Nu mai sunt la fel de emotivi si isi controleaza foarte bine sentimentele. Chiar si asa, sunt sociabili si leaga prietenii foarte usor.

Chiar daca nu este cea mai romantica perioada a lor, pot incepe cu incredere o relatie noua pentru ca decizia lor nu se va baza pe atractie de moment sau chimie fizica.

Luna in Pesti – Eu incerc!

Nativii in Pesti ies din cochilia lor de timiditate atunci cand luna le tranziteaza zodia. Sunt mai increzatori in ei si sunt dispusi sa iasa mai mult in societate. Totusi, nu au foarte mult simt practic si nu este cea mai buna perioada pentru proiectele profesionale noi.

Citește și:

Starile lor de spirit sunt destul de schimbatoare si nici nu isi pot analiza foarte clar sentimentele. De aceea, ar fi bine ca acum sa nu ia decizii radicale in ceea ce priveste viata de cuplu.

foto interior si prima pagina shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc