Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul zeitelor antice

Care crezi ca este zeita antica a zodiei tale?

Baba Yaga - Berbec

Se spune ca aceasta zeita traia intr-o plantatie de porumb si femeile care nu puteau ramane insarcinate mergeau la ea sa manance din porumbul pe care il cultiva reusind ca intr-un an de zile sa ramana gravide.

Asadar, Baba Yaga este o zeita ce aducea bogatie, zeita fertilitatii, dar era si temuta fiind una dintre cele mai intunecate zeite. Cele nascute sub acest semn sunt persoane darnice, tolerante si binefacatoare.
Intotdeauna isi vor ajuta semenii si vor lupta pentru pace pana in momentul in care isi vor vedea telurile atinse.

foto: zeita antica, Shutterstock

Chinnamasta - Taur

Zeita cu mai multe fete, Chinnamasta, este o zeita cu adevarat speciala. Este zeita actiunii a spiritualitatii feminine si a intelepciunii. Templele ridicate in cinstea ei sunt intr-adevar numerosare si fiecare este special in felul lui.

Citește și:

Cele care au influentele acestei minunate zeite sunt persoane intelepte, persoane care nu stau niciodata degeaba fiind mereu in cautare de noi actiuni.

Au de asemenea o spiritualitate foarte bine dezvoltata reusind sa se conecteze usor cu lumea exterioara.

Citeste si Horoscopul vechilor zei cosmici

Demeter - Gemeni

Demeter este zeita ce aduce roadele pamantului in special cerealele de care avem nevoie. Ea a invatat omenirea sa cultive, sa daruiasca si sa imparta astfel incat sa isi depaseasca conditia de fiecare data cand au ocazia pentru a putea sa evolueze catre o lume mai buna.

Se mai poate spune ca este una dintre zeitele fertilitatii pentru ca ei ii datoram fertilitatea solului si roadele acestuia. Cele nascute sub influenta zeitei Demeter sunt persoane darnice, intelepte si rabdatoare.

Intotdeauna cauta sa invete cate ceva nou si impartasesc cu cei din jur cunostintele dobandite de-a lungul timpului.

Citește și:

Eris - Rac

Se spune despre aceasta zeita ca ar fi zeita haousului si ca traia intr-o pestera in munti. Era mult prea haotica pentru a se adapta si pentru a se integra in mediul in care s-a nascut.

Este descrisa ca o sora a razboiului si ca un monstru infernal, insa nu tot ceea ce se scrie este adevarat. Este o zeita frumoasa si adesea neinteleasa, drept pentru care a ales izolarea.

Cele pe care Eris le reprezinta sunt femei ambitioase, razbunatoare atunci cand le sunt incalcate drepturile, dar sunt femei frumoase, inteligente, descurcarete si devotate persoanelor dragi si familiei in primul rand.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc